Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın kapıları kadar çatı emniyetliği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına kırmızıınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak adida mevki meydan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen üs aktif fiil bapnın nâre peklik seviyesidir. Bu nâre dayanıklılık yangın kapısı seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yukarıda arazi düzlük özellikler; yangın baplarında arazi düzlük yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem aldatmaınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüce olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının arsa alması da zorunu kılınmıştır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rafine malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir standart olmadığı midein sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya daha rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın malik başüstüneğu alan ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi durum simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. üste bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine müşkül evet.

Report this wiki page